Generalforsamling

Generalforsamling

Torsdag 3. september klokka 16.15 blir det generalforsamling for matematisk fagutval. Staden er Auditorium Pi på Matematisk institutt. På programmet står årsmelding, plan for neste år og val. Foreløpig saksliste kan du finne her, og rekneskap for 2008/2009 finn du her. Dersom du vil vere med i fagutvalet, send ein epost til fagutvalg@math.uib.no. Alle studentar som er oppmeldt i matematiske kurs eller tar grad ved instituttet har stemmerett. Etter generalforsamlinga blir det pizza i Atriet, før vi fortset med fest i Pi-happy. Vel møtt!

This entry was posted in Fagutvalget and tagged . Bookmark the permalink. Comments are closed, but you can leave a trackback: Tilbakesporings-URL.
By Kristoffer
  • Statutter

    • [download id="20" format="2"]
    • [download id="21" format="2"]
  • Siste referater

    [downloads query="category=3&limit=3&orderby=date&order=DESC" format="2"]