Pi-dagen

Pi-dagen

pidagenKlokka 18:28 (2π p.m.) den 14 mars 2009 byrjar festen alle matematikarar har venta på. Maten blir taco i pi-tabrød, og etterpå er det underhaldning i form av rebusløp med aktivitetar på pi. For påmelding til mat, send epost til hilde.hvidevold@student.uib.no (sjølvsagt er  dette gratis). Det blir salg av drikke på pi til ein god pris, men det er også fullt lovleg å nyte medbrakt. I tillegg blir det offisiell opning av den nye baren vår, og vi vil oppmode alle til å kome med forslag til namn ved påmelding. Staden er Atriet, men vi tjuvstartar i auditorium Pi med å vise filmen Pi klokka 17:00. Vel møtt!

This entry was posted in Fagutvalget and tagged , , . Bookmark the permalink. Comments are closed, but you can leave a trackback: Tilbakesporings-URL.
By Kristoffer
  • Statutter

    • [download id="20" format="2"]
    • [download id="21" format="2"]
  • Siste referater

    [downloads query="category=3&limit=3&orderby=date&order=DESC" format="2"]