Semesterstart/Tverrfaglig fest

Semesterstart/Tverrfaglig fest

En liten stund etter at semesteret var kommet igang, ble det arrangert semesterstartfest på matematisk institutt. Det ble en slags tverrfaglig fest med studenter fra matematikk, nanoteknologi, fysikk og metrologi. Etter litt mingling var det tid for en utfordrende quiz (med et veldig fortjent vinnerlag), og deretter en flott premie! Videre ble det også en stafettkonkurranse mellom studielinjene, og vi må vel nesten innrømme at nano vant overlegent der. Gratulerer! Da det nærmet seg stengetid var vi også så heldig å få en opptreden fra et spontant dannet mannskor, med alt fra nasjonalsangen til Møkkamann. Vi hadde en kjempegøy kveld, og har lyst til å gjenta tverrfaglig fest i fremtiden:)

Matematisk fagutvalg

This entry was posted in Fagutvalget. Bookmark the permalink. Comments are closed, but you can leave a trackback: Tilbakesporings-URL.
By andersh