Feiring av pi-dagen

Feiring av pi-dagen

English version below.

Matematisk Fagtuvalg vil gjerne invitere alle pi-ker og gutter til å feire Pi-dagen (egentlig onsdag 14/3) sammen med oss på Matematisk institutt lørdag 10. mars! Det vil bli servert gratis mat til alle som kommer, og av den grunn og at det er begrenset antall plasser på festen, må alle som vil komme melde seg på til semesterfest@hotmail.com (holder å sende fullt navn). Det vil også vere et pi-inspirert rebusløp, og andre små konkurranser, med mulighet for å vinne gjeve premiar!

Etterpå vil feste fortsette i tro semesterfest ala Matematisk stil, for de som vet hva det innebærer; resten synes eg synd på som aldri har opplevd en skikkelig hæla-i-taket-fest. Dørene åpner klokken 19. Håper å se deg der!

Med vennlig hilsen, Matematisk Fagutvalg

English version: We would like to invite you all to this years celebration of Pi Day, at the Department of Mathematics Saturday March 10th. Free food will be served to all guests,  and for this reason and the fact that there is an attendence cap, you have to send your full name to semesterfest@hotmail.com to sign up. There will be various competitions with the chance to win spectacular prizes.

Afterwards the party will continue at the true spirit of the Department of Mathematics. Doors open at 7 p.m.

Hope to see you there! With kindly regards, Matematisk Fagutvalg

This entry was posted in Fagutvalget. Bookmark the permalink. Comments are closed, but you can leave a trackback: Tilbakesporings-URL.
By andersh