Innkalling til generalforsamling i MFU

Innkalling til generalforsamling i MFU

Hei alle sammen.

Matematisk Fagutvalg vil invitere alle til generalforsamling torsdag den 15/9. Det vil bli gjennomgang av budsjett og regnskap, samt valg av nytt fagutvalg. De som har lyst til å vere med i arrangementskomitéen for Pi-happy kan òg møte på generalforsamling. Etterpå vil det bli gratis pizza til alle som deltar. Generalforsamlingen er klokken 16.15 i auditorium pi på matematisk institutt. Hvis noen er interressert i å vere medlem av fagutvalget eller lurer på noe før generalforsamlingen så kan de møte opp i 6. etasje på matematisk instiutt klokken 15.45. For mer informasjon om fagutvalget, og statuttene våre, besøk hjemmesiden vår: pi.w.uib.no

Vel møtt!

This entry was posted in Fagutvalget. Bookmark the permalink. Comments are closed, but you can leave a trackback: Tilbakesporings-URL.
By andersh