Feiring av Pi-dagen

Feiring av Pi-dagen

English version below:

Matematisk Fagtuvalg vil gjerne invitere alle pi-ker og gutter til å feire Pi-dagen (egentlig mandag 14/3) sammen med oss på Matematisk institutt! Det vil bli servert gratis mat til alle som kommer, og av den grunn og at det er begrenset antall plasser på festen, må alle som vil komme melde seg på til semesterfest@hotmail.com (holder å sende fullt navn). Det vil også vere et pi-inspirert rebusløp, og andre små konkurranser, med mulighet for å vinne gjeve premiar! Etterpå vil feste fortsette i tro semesterfest ala Matematisk stil, for de som vet hva det innebærer; resten synes eg synd på som aldri har opplevd en skikkelig hæla-i-taket-fest.

Husk at det er nødvendig å sende mail til semesterfest@hotmail.com, og ikkje nok å bare melde seg på denne eventen for å få komme inn.

Håper å se deg der! Med vennlig hilsen,
Matematisk Fagutvalg

English version:
We would like to invite you all to this years celebration of Pi Day, at the Insutitute of Mathematics. Free food will be served to all guests, and for this reason and the fact that there is an attendence cap, you have to send your full name to semesterfest@hotmail.com to sign up. There will be various competitions with the chance to win spectacular prizes. Afterwards the party will continue at the true spirit of the Intitute of Mathematics.

Remember that it is necessery to send an email to semesterfest@hotmail.com, and not just sign up for this facebook event.

Hope to see you there! With kindly regards,
Matematisk Fagutvalg

This entry was posted in Fagutvalget and tagged , , . Bookmark the permalink. Comments are closed, but you can leave a trackback: Tilbakesporings-URL.
By andersh