Semsterfest 6. november

Semsterfest 6. november

English version below

Hei hei, alle sammen!
Matematisk Fagutvalg vil invitere alle sammen på semesterfest den 6. november på Matematisk Institutt, Carl L. Godskes hus, Johannes Bruns gate 12. Det vil bli servert mat til alle som vil ha, og alt dette er fullstendig gratis.

Dørene åpner klokken 19.00 og vi begynner med mat raskt etter det, etterfulgt av et utrolig gøy rebusløp; og så fester vi videre resten av kvelden (i alle fall til klokken 2).

Det er dessverre begrenset med plass, så det blir de 100 første som melder seg på som får komme. Påmelding skjer ved å sende en e-post til semesterfest@hotmail.com, med fullt navn (hvis du har noen spesielle reservasjoner mot visse matvarer, så kan du også skrive om dette, så skal vi prøve å ta hensyn til det vi kan).

Hvis det er noen som har noen spørsmål så kan dere bare sende disse til oss på e-post: fagutvalg@mi.uib.no

English:
Hello everybody!
Matematisk Fagutvalg would like to invite you all to a mid-semester party the 6th of November at the Department of Mathemematics, Carl L. Godske’s House, Johannes Bruns gate 12. There will be food served for all who desire, and it’s all completely free.

The doors open at 19.00 and food will be served shortly therafter, followed by an amazingly fun post-to-post event; and then we’ll party all night long (at least untill 2.00).

Unfortunately there is limited capasity, so the first 100 to sign up gets to come. You can sign up by sending an e-mail to semesterfest@hotmail.com with your full name (if you have any special food allergies or similar, you can write about this too, and we will try to take it into account).

If there are any questions you can write an e-mail to us at fagutvalg@mi.uib.no

This entry was posted in Fagutvalget, Pi-happy. Bookmark the permalink. Comments are closed, but you can leave a trackback: Tilbakesporings-URL.
By andersh