Eksamensfest på Hulen

Eksamensfest på Hulen

hulenMatematisk fagutval har glede av å invitere til eksamensfest på Hulen, etter eksamen i MAT101/MAT111. Dørene opnar klokka 21, og det blir quiz klokka 22. Happyhour varer fram til 23 og ølstafetten er rundt midnatt. Festen har vore ein tradisjon i mange år, og det er alltid mykje folk og god stemning. Kom på Hulen for ein kjekk eksamensfest! CC: kr 50. P.S. Dei som ikkje har eksamen denne dagen er også sjølvsagt hjarteleg velkomne!

This entry was posted in Fagutvalget and tagged , , . Bookmark the permalink. Comments are closed, but you can leave a trackback: Tilbakesporings-URL.
By Kristoffer
  • Statutter

    • [download id="20" format="2"]
    • [download id="21" format="2"]
  • Siste referater

    [downloads query="category=3&limit=3&orderby=date&order=DESC" format="2"]